Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 122,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60467
Osjećate se kao da ste između polja ječma i guste šume, u koju ne može prodrijeti ni jedna sunčeva zraka. Postoji zasljepljujuće svjetlo, sve djeluje mirno i tiho. Odjednom vas jeza prođe niz leđa. Shvatate da tako primamljiv prizor ima sumornu stranu, intrigantnu i misterioznu. To je susret noći sa danom, zagrljaj između svjetlosti i sjene. Povjetarac u vašoj kosi, topao i vlažan vučiji dah niz tvoj vrat. Više ne znate ni gdje ste, ni gdje želite biti. Tamna strana je neodoljivo fascinantna, jača od svih strahova i nelagodnosti koje proizvodi. Svijež, energičan, opojni parfem. Tamni, animalistički tamjan.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Tamjan, Pačuli
Srce (middle note) Đumbir, Jasmin, Mahovina, Tuberoza
Glava (top note) Tamjan
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski, jantar, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
PROIZVOD: MASQUE M. LUCI ED OMBRE EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml unisex Proizvođac: Masque MilanO Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!