Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MQM60464
Svaki pojedinačni element interijera doprinosi toplini i umirujućoj udobnosti. Pod od starih robusnih dasaka, ostarjelih i istrošenih. U masivnom ognjištu još uvijek gori ugljen. Udoban kauč je napravljen od najbolje kože, nekada čvrste i krute, i besprekorno napravljene, sada je mekan i istrošen, a boja bljedi. Špil korištenih karata za igranje ostavljen na stoliću za kavu. Listovi duhana ručno smotane cigarete. Čaša ruma.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Gaiac drvo, Guma, Pačuli
Srce (middle note) Benyoin, Celer, Cistus, Listovi duhana
Glava (top note) Ambrette, Cabreuva, Rum
Vrsta mirisa jantar, mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Montecristo EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!