Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Montecristo - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Terralba - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 122,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60460
Nalazite se u takvoj prijelaznoj zoni u kojoj se mirisi žbunja i vrištine intimno mješaju sa slanim mirisom mora. Oprezno hodate po stjenama male staze koja vodi do plaže, prateći – gotovo jureći – šum valova, pronalazeći put kroz gustu vegetaciju. To je uska i strma staza. Dodirujete grane žbunja. I – ispred vas – duboko plavetnilo. Horizont se širi i prepuštate se zvucima i pogledu na moćnu površinu okeana.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Čempres, Kleka
Srce (middle note) Curry, Viječni cviet, Mirta, Timijan
Glava (top note) Muškatna kadulja, Limun, Mandarine
Vrsta mirisa aromaticni, zacinski, svježi, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Terralba EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!