Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69308
Inspiriran mirisom kore citrusa mrvljenom prstima i izgrađen oko ulja kalabrijskog citrona (Calabrian Citron oil), COLOGNE CEDRAT traje satima. Svjež začinski karakter donose crni i ružičasti papar, dok talijanski bergamot i Maté Absolute Paraguay pojačavaju trag nota čaja.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Yerba mate
Srce (middle note) Citrus limun
Glava (top note) Crni papar, Ružičasti biber
Vrsta mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Cologne Cedrat 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69308 Proizvođac:Matiere PremierePoreklo: France Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi