Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Cologne Cedrat - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 145,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69309
PARISIAN MUSC je urbani, moderni drveni mošus napravljen od dragocjene sjemenke Ambrette (Ambrette Seed) iz Perua, jedinog biljnog mošusa u paleti parfumera. Cedrovo ulje donosi dugotrajan drvenasti trag. Mošusni aspekt je pojačan ambretolidom i ambroksanom. Note smokvinog lista naglašavaju biljni karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Cedar
Srce (middle note) Ambrette
Glava (top note) Smokvin list
Vrsta mirisa mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Parisian Musc 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref: 69309 ProizvođacMatiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi