Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69310
BOIS D'EBENE je patchwork od tamnog drveta iz cijelog svijeta, elegantan i dugotrajan drvenasti miris. Guaiac drvo (Guaiac Wood) iz Paragvaja je pojačan indonežanskim pačulijem (Indonesian Patchouli) i indijskim cipriolom (Indian Cypriol). Ulje Cabreuva (Cabreuva Oil) iz Brazila daje slatkasti dodir, dok bobice borovice naglašavaju začinski svježi drvenasti karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Cabreuva
Srce (middle note) Guaiac ulje za drvo
Glava (top note) Cipriol, Bobice kleke
Vrsta mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Bois d`Ebene 100mlEDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69310 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi