Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Bois d`Ebene - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69311
SANTAL AUSTRAL je napravljen na bazi organskog ulja sandalovine (Sandalwood Oil) iz Australije. Osnivač i parfumer Aurélien Guichard odlučio je istaknuti kremastu, baršunastu stranu pomoću note bademovog mlijeka i Iris Absolute Tuscany. Benzoin Absolute Laos i Tonka Bean Absolute Venezuela donose dugotrajni osećaj udobnosti i izazivaju ovisnost.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Tonka
Srce (middle note) Sandalovina
Glava (top note) Iris
Vrsta mirisa jantar, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Santal Austral 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69311 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:Ožujak 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi