Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69312
ENCENS SUAVE je napravljen od somalijske smole tamjana (Somalian Incense Resin), i dodatno naglašen pomoću Labdanum Absolute Andalusia i Benzoin Absolute Laos. Jedinstveni sklad sa Coffee Extraction Venezuela i Vanilla Absolute Madagascar unosi toplinu i ovisnost u jezgru tamjana.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Kava, Vanilija
Srce (middle note) Tamjan
Glava (top note) Labdanum
Vrsta mirisa zacinski, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Encens Suave 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref: 69312 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi