Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 35,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69313
RADICAL ROSE sadrži najveću dozu Rose Centifolia Absolute, dobivenu iz cvijeća organski uzgajanih na poljima MATIERE PREMIERE u Grassu. Pačuli i bobice papra naglašavaju svijetlu, začinsku stranu, dok pačuli i Labdanum Absolute ističu tamnu, drvenastu stranu ruže.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Pačuli
Srce (middle note) Centifolia ruža
Glava (top note) Crveni papar u zrni
Vrsta mirisa cvjetni, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Radical Rose 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69313 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi