Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69314
FALCON LEATHER je inspiriran kožnim rukavicama sokolara, i napravljen je od brezovog katrana (Birch Tar), koji se stotinama godina koristio za štavljenje kože. Njegova moć se otkriva od samog početka zahvaljujući šafranu. Labdanum i benzoin ističu meku, nježniju stranu akorda mirisa kože.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin
Srce (middle note) Breza
Glava (top note) Cista labdanuma
Vrsta mirisa jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Falcon Leather 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref: 69314 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi