Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69315
Inspiriran opojnim mirisom polja tuberoze noću, FRENCH FLOWER je napravljen od prevelike doze tuberoze, organski uzgojene na poljima MATIERE PREMIERE na jugu Francuske. Miris đumbira pojačava blistavost nota tuberoze. Ulje lista zelenog čaja i akord zelene kruške naglašavaju njegov biljni karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) Zeleni čaj
Srce (middle note) Apsolut tuberoze
Glava (top note) Đumbir, Kruška
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere French Flower 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69315 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi