Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69316
Oštar i mekan, CRYSTAL SAFFRON naglašava kontradiktornosti njegovog glavnog sastojka, ulja šafrana iz Grčke (Saffron Oil Greece), koji djeluje opojno i smatra se najkvalitetnijim šafranom na svijetu. Habanolide mošus (Habanolide Musk) pojačava suvremeni, rodno neutralni karakter, Ambroksan naglašava ležeran stav. Ulje tamjana iz Somalije (Incense Oil Somalia) ističe auru i unosi teksturu u miris.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Baza (base note) ambroksan
Srce (middle note) Šafran
Glava (top note) Tamjan, Mošus
Vrsta mirisa zacinski, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Crystal Saffron 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Ref:69316 Proizvođac:Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:Ožujak 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi