Mizensir Cologne de Figuier - Uniseks parfemska voda

Mizensir Cologne de Figuier - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ambre Magique - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ambre Magique - Uniseks parfemska voda

Mizensir Bois Iridescent - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69354
Bois Iridescent. Kakvo čudno ime! Prelijeva se kao u duginim bojama? Postoji čarolija, misterija koja u dvije riječi govori o oduševljenju parfimera drvetom. Ovdje ga Alberto Morillas pretvara u "cvjetno stablo", prožeto zrakama boja, s esencijom bergamota i ulja mandarine koji donose sjaj, a Paradisone® svoju kristalno čistu svježinu. Kombinacija lista ljubičice i absoluta irisa stvara puderast i cvjetni dodir; čini srce parfema koje zatim otkriva drvene note i note sandalovine, da bi na kraju završile s daškom Cetalox® amber-mošusa. Bois Iridescent je vrlo jedinstven parfem, koji oplemenjuje drvo da nas odvede daleko, daleko...
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Cetalox®, Sandalovina
Srce (middle note) Cvijet irisa, Listovi ljubičice
Glava (top note) Paradisone®, Bergamote, Mandarina
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir Bois Iridescent 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!