Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Bois Iridescent - Uniseks parfemska voda

Mizensir Bois Iridescent - Uniseks parfemska voda

Mizensir Cologne de Figuier - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69355
Uzmite list smokve, utrljajte ga u dlanove, a zatim pomirišite ruke. Osjetit ćete zelenu i oštru živost slomljene stabljike, zaobljenost plodova koji još dozrijevaju na suncu i svježinu popodneva u sjeni grana. Cologne de Figuier je "olfaktorna skica" ove geste koja ostavlja svoj miris na vašoj koži. Na temelju akorda lista smokve s bergamotom i korom grejpa, biljno zelenilo galbanuma dodaje pikantni dodir ružičastog papra. Intarzija drva, s notama minerala i jantara, naglašava gustoću drva u pozadini. Stablo smokve koje je parfimer skicirao u jednom potezu, tako da prati konture svijetle, zelene i suptilno drvenaste kolonjske vode.
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Cetalox®, Vulcanolide
Srce (middle note) Galbanum, Ružičasti biber
Glava (top note) bugarska ruža, Ružičasti biber, Absolut ruža
Vrsta mirisa citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir Cologne de Figuier 100ML EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!