Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53789
Black Gemstone odaje počast svetom Crnom Kamenu u Meki.Kroz Crni Kamen, za koji se vjeruje da je pao s neba, Stefan Humbert Lucas nas ovim mračnim parfemom poziva na duhovno hodočašće. Parfem sadrži esenciju smirne s drvenim notama mješavine tri vrste cedra s notom limuna. Nježan poput gline, ovaj miris zaokružuju note tamjana.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Tamjan, Tikovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Smirna
Glava (top note) Limun iz Sicilije, Fuzija tri različite vrste cedra
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Black Gemstone 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.