Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53775
Inspiriran ljetnim noćima u glavnom gradu Katara, Une Nuit à Doha je topao, gurmanski miris. Eksplozija đumbira i karameliziranih citrusa priziva obližnje tržnice orijentalnih slatkiša i začina. Glatko, nježno i profinjeno smilje miješa se s notama vanilije i duhana, toplo kao povjetarac iz pustinje u kojoj je nastao grad. Prekrasna šetnja gradom kada padne noć i ulice ožive.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Smeđi duhan, Vanilija
Srce (middle note) Cvijet smilja s Korzike, Vetiver s Haitija
Glava (top note) Đumbir, Kristalizirana mandarina, Zvjezdani anis
Vrsta mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS UNE NUIT A DOHA EDP Tip proizvoda:Parfemska voda 50ml uniseks Ref:53775 Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2023. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.