Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53773
Rose de Petra evocira grad Petru u Jordanu, koji je poznat i kao Grad ruža, zbog boje kamena kojim je sagrađen. Ovaj dragulj UNESCO-ve svjetske baštine inspirirao je Stefana Humberta Lucasa da napravi filtriranu bugarsku ružu. Bogat, svilenkast i mističan, voćni miris sa začinskim kontrastom. Androgena ruža, potpuno drugačija od tradicionalnih esencija ruže.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Kardamom, Kumin, Biber
Srce (middle note) bugarska ruža
Glava (top note) Liči, Šipak, Ružin oksid, Oksid ruže
Vrsta mirisa vocni, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
PROIZVOD: STEPHANE HUMBERT LUCAS ROSE DE PETRA Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!