Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53777
Taklamakan parfum je dobio ime po jednoj od najvećih pustinja na svijetu na Putu svile. Trgovci iz Europe prolazili bi sjeverno ili južno od pustinje, noseći sa sobom najljepše tkanine, dragulje i začine s Orijenta. Poput pijeska koji ga čini, Taklamakan je vruć i suh. Parfem je putovanje do mjesta gdje se pačuli iz Indije susreću s dimljenom vanilijom, smolama i tamjanom drevne staze začina. Konačno se zaljubljuje u cedar iz Kine u ovom dubokom i snažnom mirisu.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Cistus, Mošus, Vanilija
Srce (middle note) Indijski pačuli
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Neroli, Osmantus
Vrsta mirisa mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
PROIZVOD: STEPHANE HUMBERT LUCAS TAKLAMAKAN Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!