The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska  voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska voda

The Different Company De Bachmakov - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC16121
Povijest Rusije i obitelji Thierry susreću se od 1587. godine. Rođen je De Bachmakov, spojivši talente parfumerke Celine Ellen i dizajnera Thierryja de Baschmakoffa. Inspirirani Velikom Rusijom, njenim sibirskim šumama, Thierry i Celine daju nam miris s drvenim notama cedra pomiješane sa svježom mahovinom i vrhovima listova Shiso, kao i drugim notama začina (muškatni oraščić, korijander). Izuzetno moderan miris, gust i živopisan o nepoznatoj Rusiji, moderan i drevni, pun vječnih tradicija.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedar
Srce (middle note) Frezija, Muškatni oraščić, Shiso
Glava (top note) Bergamot, Korjiander, Smokva
Vrsta mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC DE BACHMAKOV Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.