The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska  voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska voda

The Different Company Osmanthus - Unisex toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC14631
Zbog svoje rijetkosti Osmanthus se vrlo malo koristi, obično u malim dozama, što nas je do sada lišilo njegove mirisne ljepote. Podrijetlom iz Kine, ovaj jedinstveni cvijet putovao je u tradicionalnim porculanskim posudama. Osmanthus je kinesko drvo, iako se ponekad nalazi na pragu vrta na Francuskoj rivijeri. Stablo je osjetljivo na hladnoću, sjeme mu je rijetko i klija tek nakon dvije godine. Najmirisnije sorte su ujedno i najranjivije. Cvijeće cvate u jesen, njihov nježan miris se osjeća daleko, prožimajući srce Kine nježnim osjećajem nostalgije.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Ruža
Srce (middle note) Jasmina
Glava (top note) Bergamot, Mandarine
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC OSMANTHUS EDT 50ml Toaletna voda u spreju 50ml za zene Proizvođac: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.