Tiziana Terenzi Saiph - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Saiph - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kirke - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kirke - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Al Contrario - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23091
Al Contrario priča o povratku s istraživačkih putovanja, jednom od najljepših i najintimnijih trenutaka za putnike. Trenutak nostalgije za ostavljenim čudima, a ujedno i srce prepuno uzbuđenih emocija za najmilije koje ćemo sresti u kaminu našeg doma gdje nas čeka pucketava vatra. Ovo je intiman parfem, poput intimnog osjećaja putnika koji se upravo vratio. Ovaj parfem namijenjen je onima koji istinski razumiju bit putovanja i života. Ne znaju se svi vratiti, baš kao što ovaj profinjeni parfem nije za svakoga. Nastao je na suptilnoj ravnoteži, gotovo nostalgična žudnja koja je negdje između slatkoće vanilije i kontrasta između slada i kakao zrna. Graciozan, ali temeljit, ovaj miris odražava provokativnu prisutnost odabranog drva, poput ebanovine, u kojoj je ukorijenjen. To je putovanje za one koji se vraćaju, a zatim su spremni ponovno krenuti u potragu za onim što život nudi svaki dan kroz svoja svakodnevna čuda.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Šećerna trska, Liješnjak, Sandalovina
Srce (middle note) Vanilija
Glava (top note) Mahune kakaa, Ebanovina, Slad, Kameni prah
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT AL CONTRARIO 50 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 50 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.