V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mirabile - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 175,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27234
Mirabile 'znači vrijedan divljenja jer je čudesan, veličanstven. Prolazni trenutak, taj poseban trenutak koji spaja svu ljepotu svijeta. Iskra prije divnog poljupca i rađanja te besmrtne i vječne ljubavi. Koji trenutak može biti sretniji od onog koji stvara ljubav?! Ovdje je eksplozija radosti prsnula snagom zrna vanilije, pojačavajući pucanje njezinih cvjetova, a potom bačena u akrobatsku ravnotežu nota sastavljenih od ruma i apsolutne ruže. Opijenost koja nastavlja odjekivati sve do večeri dok ste iscrpljeni i sretni zbog ove nevjerojatne radosti življenja. Amajlijski parfem s opuštajućim svojstvima poput majčinog milovanja. Ima magične moći da otjera utjecaj "zlih duhova".
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Absolut vanilija, Tonka zrno, Vanilija
Srce (middle note) Burbon geranija, Buchu listovi, Davana iz Indije, Sabac jasmin, Mlijekp, Ruža, Absolut ruža, Rum
Glava (top note) Limun, Slad, Metvica, Opoponax, Vanilija
Vrsta mirisa aromaticni, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO MIRABILE edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Ref: 27234 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!