V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Amans - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Amans - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27227
Nježno i delikatno srce koje animira ljubavnike u ovom je mirisu izraženo iz njegove složene strukture. Prepoznatljiva je sva snaga milovanja, koja u ovom mirisu djeluje nježno i ugodno zahvaljujući veličanstvenom buketu cvijeća poput kamelija i karanfila. U međuvremenu je čvrst i nepomičan poput kamena na kojem se temelji tisućljetni dvorac, zahvaljujući dodiru pačulija i drveta. Suptilna ravnoteža između nježnosti i čvrstoće, između nježnosti i karaktera, ovdje je najjača sinteza ovog mirisa, posvećenog onima s velikim karakterom. Ljudska karakteristika koja je nadahnula ovu kreaciju je "milost" kao stav "srdačnog", predstavljen radosnom eksplozijom bogatog cvijeća, umotanog u pravi balans začina i drva. Nježan miris za nježne duše.
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Oudh, Pačuli, Ruska koža, Šafran, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Kamelija, Karanfil, Cimmet, Jasmina, Ljiljan, Lan, Ruža, Baršun, Začini
Glava (top note) Crni papar, Svježe, Bobice kleke, Smirna, Meki mošus
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO COR GENTILE edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!