V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
VC27232
Mastin je bio kralj i osnivač dvorca, snažan i vrlo jak, moralno i duhovno. Divlja hrabrost, ispričana čak i u stihovima, izražena je u ovom mirisu snažnog i prepoznatljivog karaktera, posvećenom isključivo onima s takvom dušom. Snažan zagrljaj bijelog ouda postaje mekši u svježem i balzamičnom odjeku profinjenog cedrovog drveta i snažnoj mirisnoj noti začina. U ovom bogatom mirisu dragocjenog drveća krije se velika snaga i osoba koja svoje emocije može povesti putevima slobode i ponosa. Hrabar izbor za one koji ne žele poslušati, ali znaju birati svoju sudbinu.
Specifikacija
Brend V Canto
Spol Unisex
Baza (base note) Crno drvo, Drva za ogrjev, Sivi jambar, Mošus, Oud, Pacifička sandalovina, Žuti pijesak
Srce (middle note) Cedrovina, Kremasto, Gurjum balsam, Cvijet irisa, Jasmina, Cvijet naranče, Orhideja, Bijelo drvo, Ljubičica
Glava (top note) Kardamom, Mrkva, Bbijeli oud, Šafran
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zbirka V Canto inspirirana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubavlju prema svojim korijenima i domovini. Obitelj Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Ostavljajući svoje korijene među prekrasnim brežuljcima, šumama i plavetnilom Jadranskog mora, to je obitelj putnika i istraživača koja se nakon svake avanture rado vraća svom domu sazdanom od mirisa i boja u kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prekrasnog područja dolazi, zapravo, velik dio kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva umjetnička djela. Udisanje zraka ispod velike kule, bogate povijesti i tajni, hodanje među visokim zidinama dvorca, koje su u prošlosti branili Avi svojim životima, gradeći dvorce u pijesku na obali mora i sanjajući stojeći na najvišem vrhu litice, približava dušu onome što smo bili i pušta nam pogled kroz povijest.
PROIZVOD: V CANTO MASTIN edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!