KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54462
Yasminina kuća Kajal je kožni miris za žene. Cvijet jasmina, kada se drži u ruci, nježan je, delikatan i krhak, ali unutarnja skrivena tajna ovog cvijeta je njegov miris, koji simbolizira snagu, projekciju i moć. "Moja sjećanja iz djetinjstva na jasmin snažno su vezana uz moju baku koja me zvala vani da u zoru trčim po vrtu i berem smokve sa stabla ispred naše kuće. Sjećam se kako sam trčao do drveta kroz grmlje kamilice, čička i maslačka. Popeo bih se na prve grane da na vrhu dobijem mekše, sočnije smokve, pazeći da mi ne dođe dio bijelog soka iz stabljike ploda na kožu. No, najvažniji dio tek dolazi - nakon što sam napunio zdjelu s dovoljno voća morao sam otrčati do jasmina i pažljivo napuniti lonac jasminom tako da su se smokve jedva vidjele iz njega. Miris bi mi ispunio nos i sjećam se da sam čak i sisao rez stabljike cvijeta da osjetim slatki nektar." - Moe Khalaf, osnivač i kreativni direktor Kajala. Ovo sječanje u mirisu je primijetio parfumer Valeri Garnuh Mencel iz Droma. Ya
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Ženski
Baza (base note) Pačuli, Tonka zrno, Vanilija
Srce (middle note) Jasmina, Iris, Viski
Glava (top note) Kardamom, Ruža
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL YASMINA BY KAJAL 100ml EDP Parfemska voda 100ml za zene Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.