KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Joorie by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Joorie by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54460
Warde od Kajal je orijentalni cvjetni miris za žene, lansiran 2018. godine. Warde je velikodušnost - cvijet koji daje; velikodušan kao svaki cvijet. Cvijeće može biti lijepo, a Warde je ljepotica. Cvijeće nas hrani, a Warde je samo postojanje. Emocije izražavamo cvijećem, a Warde je simboličan. Cvijeće nam daje toliko toga, a Warde je velikodušnost u mirisu. Warde je odraz ljepote obilja, prosperiteta i bogatstva. Budući da je cvijeće važan dio našeg svakodnevnog života, željeli smo da tu ulogu igra miris pod nazivom Warde.Ako pogledate oko sebe, uvijek ćete vidjeti cvijeće u ovom ili onom obliku - bilo da je riječ o umjetnosti, print dizajnu, tepihu, priboru za jelo, odjeći , platno ili građevinu ... popis je beskonačan." Ovaj miris nastao je u suradnji s poznatim francuskim parfimerom Alix Miral.
Specifikacija
Brend Kajal
Spol Ženski
Baza (base note) Balzamik, Balzam od jele, Mahovina, Mošus, Oud, Pačuli
Srce (middle note) Cvijeće, Jasmina, Naranča, Ruža, Bijelo cvijeće, Ljubičica
Glava (top note) Apsint, Crna ribiz, Bor, Pelin divlji
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Tvrtka je registrirana u Parizu, Francuskoj, dok se ured za marketing i razvoj proizvoda nalazi u Torontu, Kanadi. Sektori prodaje i logistike djeluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi prirodni je proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je također inspiriran značenjem arapske riječi khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju s ljudima oko nas.
KAJAL WARDE BY KAJAL 100ml EDP Parfemska voda 100ml za zene Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.