Xerjoff Nio - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Nio - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Luxor - Uniseks parfem

Xerjoff Luxor - Uniseks parfem

Xerjoff Decas - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE59408
DECAS slavi 10 godina od izlaska prvog parfema u kolekciji Xerjoff 1861, a izaziva inspirativno raspoloženje oštrim notama kalabrijske mandarine. Intrigantne i raskošne, gornje note tuberoze i duhana vode nos do srca talijanskog irisa i bogatog, ceremonijalnog benzoina, oponašajući dostojanstvo i kraljevsku atmosferu povijesne Italije. Dimni, mekani opopanax grije srce mirisa, dok note mošusa, balzama i vanilije daju osnovnu bazu.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Apsolut vanilije Bourbon
Srce (middle note) Benyoin, Opoponax
Glava (top note) Duhan, Tuberoza
Vrsta mirisa cvjetni, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
PROIZVOD: XERJOFF DECAS 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: XERJOFF Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.