Xerjoff Decas - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Decas - Uniseks parfemska voda

Xerjoff Golden Dallah - Uniseks parfem

Xerjoff Golden Dallah - Uniseks parfem

Xerjoff Luxor - Uniseks parfem

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 325,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
XE59384
Među drevnim civilizacijama, egipatska je zasigurno jedna od najfascinantnijih. Dobro izražen primjer njegove veličine je grad Luksor. Luxor kreiran od strane Xerjoffa je orijentalni i svježi parfem koji dočarava civilizacijski sjaj, koji nas i danas očarava ljepotom svojih oblika, boja i slika. Cimet i cejlonsko drvo cimeta, koža, tamjan, atlaški cedar, duhan i smirna, indonezijski pačuli, mješavina kambodžanskog i tajlandskog ouda, indijskog cipriola i kardamoma, elementi su koji zajedno čine Luxor esenciju koja može obogatiti naše mirisno iskustvo, vodeći nas u nove, poticajne svemire, uvijek nadahnjujući nove, intenzivne emocije.
Specifikacija
Brend Xerjoff
Spol Unisex
Baza (base note) Oud
Srce (middle note) Tamjan, Smirna, Duhan
Glava (top note) Kardamom
Vrsta mirisa drvenasto orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan 2006. godine, brend Xerjoff je pokrenuo Sergio Momo s ciljem kombiniranja najluksuznijih materijala kako bi nadopunio najbogatije globalne stilove života kroz kombinaciju vještina starog svijeta, rijetkih sirovina i suvremenog umjetničkog senzibiliteta. Rezultat je kolekcija nekih od najizvrsnijih, jedinstvenih i ograničenih izdanja mirisa koji su danas dostupni u svijetu. Godina istraživanja i razvoja kulminirala je suradnjom vodećih međunarodnih obrtnika koji kombiniraju destiliranje, miješanje i pakiranje dragocjenih esencija stvorenih u Grasseu, Španjolskoj, u jugoistočnoj Aziji i Italiji.
XERJOFF LUXOR 50ml PARFUM Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: XERJOFF Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.