Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

Caron Infini - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 265,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62152
„Moderna elegancija u kojoj je gurmanska svežina kruške kombinovana sa obavijajućom senzualnošću benzoina”. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Infini predstavlja naš jedinstveni trag u povijesti parfema – sa velikim I. U ovom mirisu su amber, benzoin i raskošna smola koje utjelovljuju Caron-ovo impresivno nasljeđe. Topao i mirisan na vaniliju, njegov miris preplavljuje ukusna voćna nota kruške. Kremaste note benzoina tope se u izdašnu mješavinu sastojaka koji dočaravaju maglu vremena; sveti tamjan, smirnu i luksuzno kremasto drvo sandalovine. Mješavina radosnog voća pojačava notu kruške „Moderna elegancija u kojoj je gurmanska svježina kruške kombinirana sa obavijajućom senzualnošću benzoina”. Jean JACQUES, CARON-ov interni parfumer. Infini predstavlja naš jedinstveni trag u povijesti parfema – sa velikim I. U ovom mirisu su amber, benzoin i raskošna smola, koje utjelovljuju Caron-ovo impresivno nasljeđe. Topao i mirisan na vaniliju, njegov miris preplavljuje ukusna voćna nota kruške. Kremaste note benzoina tope se u izdašnu mješavinu sastojaka koji dočaravaju maglu vremena; sveti tamjan, smirnu i luksuzno kremasto drvo sandalovine. Mješavina radosnog voća pojačava notu kruške. Infini je oda modernosti, miris absoluta!
Specifikacija
Brend Caron
Spol Ženski
Baza (base note) Benyoin, Smirna
Srce (middle note) Jasmina
Glava (top note) Naranča, Kruška
Vrsta mirisa vocni, cvjetni, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
PROIZVOD: CARON INFINI edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Svibanj 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!