Caron Infini - Ženska parfemska voda

Caron Infini - Ženska parfemska voda

Caron Pois De Senteur - Ženska parfemska voda

Caron Pois De Senteur - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 395,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62134
„Maestralan, hrabar miris u kome se intenzitet kože stapa sa puderastim notama karanfila“. Jean JACQUES, CARON-ov interni parfumer. Tabac Blond destabilizira uparivanje tamnih, zadimljenih nota tipično muške kožne note i senzualnog, beskrajno ženstvenog, puderastog karanfila. Čudesno dvosmisleno, ovo uparivanje oscilira između snažnog mirisa kože i mekoće cvijeta. Prvo dolazi esencija cedra iz Virginie, a zatim zemljane note vetivera i pačulija. Vrlo tamna mješavina esencije cedra iz Virginie, vetivera i pačulija, u kombinaciji sa dimljenim cistusnim labdanumom i esencijom divuze, stvara radikalan kontrast sa njegovim cvjetnim srcem, koje se sastoji od bogatog buketa ruže i ylang-ylanga, gdje su prirodno začinske note karanfila naglašene klinčićem. Ovaj Tabac Blond je legendarni miris koji ne mari za konvencije!
Specifikacija
Brend Caron
Spol Ženski
Baza (base note) Cedrovina, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil
Glava (top note) Klinčić, Ruža
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
PROIZVOD: CARON TABAC BLOND edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Svibanj 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!