Caron Rose Ivoire - Ženska parfemska voda

Caron Rose Ivoire - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 265,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62110
„Uravnotežio sam svježu i blistavu notu cvijeta naranče tako što sam je spojio sa kašmirom i njegovim drvenim ambernim mirisom”. Jean JACQUES, CARON-ov interni parfumer. Narcisse Blanc je jednostavno očaravajući. Njegov sastav izuzetnih sastojaka istovremeno otkriva različite aspekte cvijeta naranče, koji su svilenkasti i raskošni. Vječna inspiracija za CARON, sadrži jedan od najljepših sastojaka suvremene parfumerije – kašmir. Svjež, blistav i delikatno biljni, cvijet naranče stvara upečatljiv kontrast sa ovom toplom drvenom notom i raskošnim notama ambera. Neprestano oscilirajući između dva ekstrema olfaktornog spektra, zajedno daju čudesno dvosmislen karakter Narcisse Blanc-u. S jedne strane, blistav koktel bergamota, naranče i citrusne gorke naranče. Sa druge strane, kašmir se stapa sa absolutom narcisa i vanilije. Rođena iz suprotnosti, ova harmonična formula manifestira svoj magnetni šarm u zapanjujuće zavodljivom mirisnom tragu. Ovaj White Narcissus je dvosmislen i zadivljujući miris sa potpisom koji je beskrajno fascinantan!
Specifikacija
Brend Caron
Spol Ženski
Baza (base note) Kašmeran, Vanilija
Srce (middle note) Neroli
Glava (top note) Bergamot, Naranča, Petitgrain
Vrsta mirisa vocni, cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
PROIZVOD: CARON NARCISSE BLANC edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Svibanj 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!