Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62101
„Želio sam ponovo osmisliti CARON-ov kultni Tabac, tako što ću mu uliti gurmanski okus ukusne moderne čokoladne note“. Jean JACQUES, CARON-ov interni parfumer. Velikodušan i obavijajući miris, Tabac Exquis je neodoljivi duo dva plemenita sastojka jedinstvenog mirisnog bogatstva: duhana i absoluta čokolade. Luksuzna poslastica. Začinjen mirisom cimeta, ovaj neodoljivi duo se ugnijezdio u gorućoj senzualnosti smirne i labdanuma. Umotane u divne note kakaa i absoluta zrna tonke, drvenaste note ambroksana stvaraju dugotrajan miris. Opojni miris koji se konzumira bez umjerenosti. Ovaj Tabac Exquis je luksuzna poslastica u kojoj ćete uživati iznova i iznova!
Specifikacija
Brend Caron
Spol Ženski
Baza (base note) ambroksan, Benyoin
Srce (middle note) Čokolada, Labdanum, Duhan
Glava (top note) Cimet
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
PROIZVOD: CARON TABAC EXQUIS edp 30 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 30ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Svibanj 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!