Etro Vicolo Fiori Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Vicolo Fiori Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Paisley Fabric Box - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E54082
U staroj Mezopotamiji, ovaj karakterističan dizajn bio je drvo života koje je pružalo hranu i sklonište. Ovaj nježni miris odaje počast tradiciji i povijesti brenda Etro. Diskretan, sofisticiran, miris senzualnog prizvuka.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Ženski
Baza (base note) Siva ambra, Indonezijski list pačulija, Vanilija
Srce (middle note) Sabac jasmin, Ružičasti biber
Glava (top note) Bergamot, Kardamom, Ribiz
Vrsta mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO PAISLEY FABRIC BOX edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za zene Ref: 54082 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!