Etro Paisley Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Paisley Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E52718
Rajasthan evocira nomadsku, snažnu ženstvenost, divlju cigansku poeziju smještenu protiv gradova Maharaje obojenih bojama dragulja: sjajnih, dragocenih bisera smještenih u najčarobnijem dijelu Indije. Miris posvećen ekscentričnoj osobi s urođenim osjećajem za zabavu.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Ženski
Baza (base note) Bagremov med, Ambra, Labdanum, Limun, Portulaca, Dotjerati /Smreka?, Mošus bijeli
Srce (middle note) Kasija/Kineski cimet, Damask ruža, Mimosa
Glava (top note) Bagremov med, Ambra, Labdanum, Limun, Portulaca, Dotjerati /Smreka?, Mošus bijeli
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO RAJASTHAN FABRIC BOX edt 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za zena Ref: 52718 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!