Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Vicolo Fiori EDT - Ženska toaletna voda

Etro Vicolo Fiori EDT - Ženska toaletna voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E31414
Shantung je inspirisan svilenom tkaninom shantung. Glavne note ovog mirisa su: mandarina, crni ribiz, liči, tamjan, ruža, božur, cedar, kašmir i mošus. Predstavljen je 2016. godine. Parfem je kreirao Mathieu Nardin.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Ženski
Baza (base note) Kašmir, Cedar, Mošus
Srce (middle note) Tamjan, Božur, Ruža
Glava (top note) Ribiz, Liči, Mandarine
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO SHANTUNG edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za zene Ref: 31414 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!