Floris Bouquet De La Reine - Ženska toaletna voda

Floris Bouquet De La Reine - Ženska toaletna voda

Floris White Rose - Ženska toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL26541
Samouvjerena i moderna, samouvjerena i topla, White Rose elegantna je kontradikcija svile i začina. Otkrijte buket baršunastih ruža, koji blista neočekivanim mrljama hladnog irisa, omotanih toplim jantarom i bogatim, zemljanim mošusom. Otkrijte priču o kontrastima - stari svijet i novi, savršeni s nesavršenim, grad i sela. Oslanjajući se na kreativni dom obitelji Floris, White Rose ima svoje srce u londonskom Maifairu. Okružena ljepotom i umjetnošću, modom i arhitekturom, scena stvara prirodnu pozadinu za bezvremenski miris.
Specifikacija
Brend Floris
Spol Ženski
Baza (base note) Jantar, Mošus, Puderaste note
Srce (middle note) Cvijet irisa, Jasmina, Ruža, Ljubičica
Glava (top note) Karanfil
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Parfemska kuća Floris London osnovana je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna tvrtka i dalje je u obiteljskom vlasništvu, a sada je u osmoj generaciji, koju vode potomci njezina osnivača Juana Fameniasa Florisa. Floris London nudi beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji nezavisni obiteljski parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za Njezinog Veličanstva Kraljice, Floris je originalna i autentična parfemska kuća. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i visokokvalitetne dodatke. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i obiteljskoj povijesti, ali uvijek otvoren prema sadašnjosti i budućnosti, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitetu i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS WHITE ROSE EDT 100ML Toaletna voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.