Brend mjeseca - Creed

 

Parfemska kuća Creed ili House of Creed je autentičan, luksuzni brend posvećen stvaranju originalnih, zanatskih mirisa za žene i muškarce, napravljenih od najfinijih sastojaka i aroma koje svijet može ponuditi.

 

Magija koja traje stoljećima

 

Povijest brenda počinje 1760. godine u Londonu - stvaranjem parfema "Royal English Leather" za britanskog kralja Georgea III!

James Henry Creed, krojač iznimnog umijeća, osnovao je parfemsku kuću koja je stvorila neke od najboljih odjevnih predmeta i mirisa za članove kraljevskih i plemićkih obitelji te građane istančanog ukusa. Tradicija duga 260 godina pretvorila je obiteljsku krojačku radnju u jednu od vodećih svjetskih niche parfemskih kuća. Na mirisne kreacije nitko nije ostao imun, a o tome najbolje svjedoči činjenica da je Napoleon III. zahtijevao da se tvrtka preseli u Pariz. Od tog trenutka Creed parfemi postaju sinonim za kraljevski luksuz, originalnost i autentičnost.

Kraljica Viktorija je ovu parfemsku kuću nazvala glavnim i jedinim distributerom mirisa na kraljevskom dvoru, a njoj je u čast kreiran parfem "Fleurs de Bulgarie" koji je i danas dostupan. Ljubitelji ekskluzivnih parfema bili su i ostali članovi kraljevske obitelji, ugledni političari i glumci poput Winstona Churchilla, Johna F. Kennedyja, obitelji Obama, Kate Middleton, a poseban primjerak "Fleurissima" dizajniran je za Grace Kelly.

Bogato naslijeđe i parfemi budućnosti

 

„Naše kreacije predstavljaju putovanje kroz vrijeme, one su most između generacije, jer prošlost je snaga naše budućnosti“, tako obitelj Creed opisuje svoje mirisne kreacije, čiju bogatu baštinu čine bezvremenski parfemi – “Green Irish Tweed”, “Millesime Imperial”, “Silver Mountain Water”, “Spring Flower” i “Original Vetiver”. “Virgin Island Water” i “Adventus” mnogi smatraju umjetnošću i savršenstvom.

Tvrtka se i dalje oslanja na tradicionalne parfumerijske metode u svojoj proizvodnji, uključujući i stoljetnu tradiciju infuzije, tako da je svaki parfem pravilno filtriran i ručno označen. Najfiniji vrijedni sastojci i bogat užitak daju modernu povijesnu sliku i jasnu viziju.

 


 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...