Alexandre J - Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100. godišnjicu Art Deco kolekcije, a ovom prilikom ovaj brend objavljuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija. Inspiriran idejama za lakši i udobniji život, uključujući namještaj, arhitekturu i dekoracije interijera, Alexandre J odaje počast ovom zlatnom dobu.

 

Oslanjajući se na posebnosti tog vremena, ovaj brend veliča najfinije sastojke, odvažne jarke boje i pozlatu te u svoje kreacije unosi svu svoju kreativnu i umjetničku energiju.

 

Za ovu posebnu Art Deco kolekciju, boce su posebno dizajnirane, podsjećaju na namještaj s početka 1920-ih, kada su posebne lampe krasile velike salone, baš kao što boca iz Art Deco kolekcije krasi patentni zatvarač.

 

6 mirisnih kreacija, koje čine ovu kolekciju su:

The Majestic Jardin

The Majestic Amber

The Majestic Oud

The Majestic Vanilla

The Majestic Musk

The Majestic Vetiver

 

The Majestic Jardin

Kao favorita ove majstorske kolekcije odabrali bismo The Majestic Jardin, savršen parfem za one koji vole orijentalne mirise. Sadrži mirisne note trešnjinog cvijeta, crnog papra i badema, ali i arome vanilije, nargile i cedra. Inspiriran je otkrićem Azije i Dalekog istoka 1920-ih.

 

 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...