Amouage Interlude i Interlude Black Iris - Male razlike, ista jedinstvena mirisna harmonija

 

Interlude

 

"Naš cilj je biti najbolja verzija sebe." - rekao je Marco Parsiegla, osnivač brenda Amoauge.

Tom prilikom nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem.

Interlude je parfem inspiriran kaosom koji je svuda oko nas.

Autori Pieere Negrin htjeo je spojiti nespojivo sa srednjim notama i napraviti most - međuigre - između vrlo različitih mirisnih nota. Prilikom otvaranja ovog jedinstvenog parfema dominiraju note citrusa i voća, ali se i tada vidi da je riječ o neobičnom parfemu. Ovaj nas parfem miriše kroz naše najdublje dubine, instinkti gurnuti poput titana u podzemni svijet. Da, ovaj parfem je kaotičan, ali u tom kaosu ima snage, moći, volje kao nigdje drugdje.

Interlude je samo za muškarce koji se ničega ne boje, koji se ne boje sebe i gledaju u ponor. Jer kako kaže Friedrich Nietzsche: Kad gledaš u ponor, on gleda u tebe.

 

 

 

Interlude Black Iris

 

Interlude narativ nastavio je Interlude Black Iris.

Nastanku Interlude Black Iris pristupilo se kao slikarskom platnu, na kojem je originalni Interlude Man pozadina, preko koje se crtaju potezi Irisa.

Obje kompozicije su Eau de Parfum, i sadrže 25% parfema. Tvorac je isti - veličanstveni Pierre Negrin.

Tri značajne razlike između Interlude i Interlude Black Iris su mekše note origana i ružmarina, što rezultira blistavijim otvaranjem, dok Iris daje dodatnu mekoću srednjim notama, nadopunjujući note vanilije.

Korištene su 2 vrste irisa, iz Kine i Maroka. Iris je iznimno skupa sirovina, između ostalog i zbog dugog procesa pripreme za korištenje u kreiranju parfema, jer je potrebno 6 godina da se perunika iskoristi. Do berbe 3 godine i 3 godine za sušenje.

 


 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...