The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Oriental Lounge - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC20047
Zamislite nježni začinski miris, svježinu oaze, senzualnost orijentalne svile. Poput čistog i dragocjenog parfema, poziv na užitak, nježno maženje vaše kože. Zasigurno najnježniji miris koji je naša kuća ikada razvila. Novi sklad izgrađen oko mekoće curry drveta, svježine bergamota, dubine jantara i finog zrna. Moderna vizija vječnog orijenta Arapskih noći. Atmosfera ugodnog klupskog salona s crvenim baršunom, niskim stropom i prigušenim svjetlom.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Labdanum
Srce (middle note) Cejlonsko satensko drvo, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Curry, Biber
Vrsta mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC ORIENTAL LOUNGE Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.