The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Oriental Lounge - Uniseks parfemska voda

The Different Company Oriental Lounge - Uniseks parfemska voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC20082
U vrtlogu očaravajućih citrusnih nota, ovaj parfem otvara blistav početak, podržan izrezbarenim začinskim listovima mente. U baznim notama moćan i intenzivan pačuli donosi svoju eleganciju i sofisticiranost. Kordoza ne postoji. To je spoj između Cordobe i Mendoze, dva argentinska grada. Tako je Limon de Cordoza izmišljeno ime, jer u ovoj kolonjskoj vodi nema limuna, a Cordoza je grad koji ne postoji.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Guaiac drvo, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Frezija, Neroli
Glava (top note) Naranča gorka, Mandarina, Metvica
Vrsta mirisa citrusni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC L`ESPRIT COLOGNE LIMON DE CORDOZA Edt 100ml Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.