The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 € Redovna cena 230,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC32131
Drvene i začinske note Santo Inciensa odvest će vas u divlji i mistični svijet Amazone. Duhovna kompozicija koju je Alexandra Monet zamislila kao savršen portret putovanja duše, s posebnim dodirom: Palo Santo. Inke i šamani su ga zapalili tijekom vjerskih obreda, poznato je po odbijanju zlih duhova. To je "drvo duše otkriveno kada gori", pjeva peruanska pjevačica Olga Milla. Palo Santo naglašava briljantnost ovog parfema u svojim notama srca. Santo Incienso je jedinstven miris i mistična kompozicija koja zadivljuje, baš kao šamanska pjesma.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Tamjan, Guaiac drvo, Mošus, Smirna, Vetiver
Srce (middle note) Cedar, Hedione, Palo Santo
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Muškatni oraščić, Petitgrain
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC SANTO INCIENSO 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.